Activiteiten


Het ComeniusNetwerk organiseert jaarlijks uiteenlopende activiteiten waarbij kennisdeling en visievorming centraal staan. Bekijk hieronder ons overzicht.
Wil je weten welke activiteiten  de komende periode op de planning staan?

Bekijk onze agenda

Leergang Onderwijsinnovatie (LeO) - de LeO is een traject voor onderwijsinnovatoren die actief aan de slag willen om hun eigen onderwijsinnovatie verder te brengen. Voor iedereen toegankelijk. Aanmelden? Mail naar info@comeniusnetwerk.nl

Buddysysteem – het buddysysteem heeft als doel om ervaren en beginnend onderwijsvernieuwers in het ComeniusNetwerk te koppelen als sparringspartners. Alleen voor leden.

Connect & Create  – De connect and create is de welkomsbijeenkomst van het ComeniusNetwerk. Tijdens deze bijeenkomst leren leden het ComeniusNetwerk én elkaar beter kennen. Daarnaast gaan ze actief aan de slag met hun eigen vernieuwingsproject. Alleen voor leden.

Deep Dive – De deep dive verbindt onderwijstheorie en onderwijspraktijk binnen bepaalde thema’s. Openbaar evenement

ComeniusFestival – tijdens het ComeniusFestival wordt de onderwijsvernieuwing gevierd. Het programma bestaat uit allerlei onderwijsinnovaties van onze leden. Openbaar evenement.

Solution Rooms – De Solution Rooms denkt met docenten, beleidsmedewerkers en studenten na over relevante onderwijsthema’s. Dit evenement wordt in samenwerking met het ISO en OCW georganiseerd. Openbaar evenement.

Denktanks – Denktanks staan in het teken van verdieping van actuele onderwijsthema’s. De visie van de vernieuwende docent staat hierbij centraal. Alleen voor leden.

Circles – De circles zijn groepen waarbinnen docenten zich binnen een specifiek thema kunnen verenigen om kennis te delen, inspiratie op te doen, van elkaar te leren en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onderwijsvernieuwing. Alleen voor leden.

Masterclassesalle circles kunnen masterclasses of andere evenementen organiseren binnen hun thema. Klik hier voor een voorbeeld van een masterclass van afgelopen jaar. Openbaar evenement. 

 

 

 

Cookie-instellingen