ComeniusNetwerk

Het ComeniusNetwerk is een netwerk van onderwijsvernieuwers in het hoger onderwijs. Door kennisdeling, discussie en opinievorming willen zij onderwijsvernieuwing op zowel universiteiten als hogescholen stimuleren en ondersteunen.

De focus van deze vernieuwing richt zich op de thema’s: vorming van studenten, verandering verankeren, en duurzaam docentschap. Daarnaast besteden we aandacht en inspanning aan inclusie.

Het netwerk bestaat uit docenten, beleidsdeskundigen en onderzoekers die via het Comeniusprogramma van het NRO betrokken zijn met onderwijsvernieuwing, en uit de genomineerden van de Docent van het Jaar verkiezing. Lees meer

Coronavirus 

Het ComeniusNetwerk volgt de aanbevelingen van het RIVM en de Rijksoverheid over het coronavirus. We hebben daarom alle bijeenkomsten afgelast. Vitale processen gaan door. Medewerkers werken zo veel mogelijk door, vaak thuis.  

 

Actueel

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Actueel ","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"50","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"189263"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

ComeniusNetwerk in beeld

 

KUMU

 

Cookie-instellingen