5 jaar ComeniusNetwerk!

Lisa Prins 16-05-2023
226 keer bekeken 0 reacties

Het ComeniusNetwerk is jarig! Op 16 mei 2023 bestaat ons netwerk precies vijf jaar. Dat vieren we met een speciaal lustrumboek, welke werd geschreven door mede-oprichter Idwer Doosje.

Op 16 mei 2018 werd het ComeniusNetwerk officieel gelanceerd met een kick-off bijeenkomst. Vandaag, precies vijf jaar later, staan we stil bij ons eerste Lustrum. 

Om verbetering in het hoger onderwijs te stimuleren is in 2018 het ComeniusNetwerk opgericht. Dit initiatief begon met de strategische agenda van de Minister van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap in 2018 waarin voorstellen werden gedaan voor een kwaliteitsimpuls. Naast het Comeniusprogramma, wat docenten via een beurs tijd en middelen geeft om te verbeteren, werd er ook een netwerk in het leven geroepen om ervaringen en kennis uit te wisselen. Zo kon onderwijsvernieuwing naar een hoger plan worden getild en bijdragen aan het lerende en innovatieve vermogen van het hoger onderwijs.

We kijken terug op vijf jaar veranderenergie is een speciaal lustrumboek ontwikkeld door een van de oprichters van het netwerk: Idwer Doosje.  Klik snel door en blader door vijf jaar ComeniusNetwerk.

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen