Programma ComeniusFestival bekend!

Lisa Prins 11-05-2023
222 keer bekeken 0 reacties

Op 29 juni vindt het jaarlijkse ComeniusFestival plaats in Nieuwegein, hét festival voor onderwijsvernieuwers in het vervolgonderwijs. Vanaf vandaag is het aanbod bekend, met een inspirerende opening, talloze workshops en nog veel meer.

Update 25 mei 2023
Het ComeniusFestival heeft haar maximale aantal deelnemers bereikt. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor het ComeniusFestival of voor de uitreiking van de Nederlandse Onderwijspremie. Wil je op de wachtlijst? Registreer je dan via https://www.comeniusfestival.nl/registreren/ en geef hierbij aan of je de hele dag bij het ComeniusFestival wil zijn of alleen 's middags bij de uitreiking van de Nederlandse Onderwijspremie.
___________________________________________________________________

De 4e editie van het ComeniusFestival wordt één groot feest met als thema 'Boundary crossing for innovation in education'. Onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Desiree Hoving maken we kennis met het ComeniusNetwerk bestuur en neemt het Top Dutch Solar Racing team ons mee in de reis van de ontwikkeling van de solar-car. Verder staan er nog een paar mooie verrassingen op het programma.

Wat kan je verwachten?

  • Opening bordevol inspiratie

  • Een breed workshopaanbod in drie festivalrondes

  • Teacher Talks: in 15 minuten op de hoogte van een nieuw project

  • Posterpresentaties met best practices en voorbeelden uit de praktijk

  • Uitreiking Nederlandse Onderwijspremie door minister Robbert Dijkgraaf (OCW)

  • Een spetterende afsluiting!

Ook biedt het festival dé uitgelezen kans om te netwerken met onderwijsvernieuwers in het vervolgonderwijs. Doe inspiratie op, zoek de verbinding en deel je kennis!

De festivalmakers
Ons rijke aanbod van workshops en TeacherTalks wordt volledig aangeboden door leden van het ComeniusNetwerk en winnaars en genomineerden van de Nederlandse Onderwijspremie. Zo weet je zeker dat je op de hoogte bent van de meest actuele onderwijsvernieuwingen vanuit de verschillende sectoren in het vervolgonderwijs. Denk aan workshops als 'Visual thinking in het hoger onderwijs' (Hogeschool van Amsterdam), 'Humanizing your courses' (Universiteit van Groningen) en 'Vorming van persoonlijke en professionele identiteit met behulp van kunst'.

Bekijk het hele programma en verdiep je verder in het dynamische aanbod met TeacherTalks, posterpresentaties en meer dan 20 workshops!

Bekijk het programma en meld je aan!

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen