Birgit Boogaard Docent van het Jaar 2023

Lisa Prins 25-04-2023
178 keer bekeken 0 reacties

Birgit Boogaard is Docent van het Jaar 2023. Zij is docent van Wageningen University. Naast de eervolle titel ontving de winnaar een beurs van 25.000 euro, te besteden aan onderwijsinnovatie, en de mogelijkheid tot een erezetel in het bestuur van het ComeniusNetwerk.

Docent van het Jaar 2023

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en het ComeniusNetwerk om goed docentschap te vieren.

De andere finalisten waren Ed van Beeck (Erasmus Universiteit Rotterdam), Erik-Jan Broers (Tilburg Universiteit) en Jim Portegies (TU Eindhoven). Ieder van hen gaf tijdens de verkiezing een mini-college waarin zij hun passie voor het onderwijs en hun vaardigheden toonden. Tijdens haar mini-college gaf Birgit Boogaard een interessant betoog over het Afrikaanse versus het Westerse perspectief. De finalisten krijgen allen een lidmaatschap van het ComeniusNetwerk aangeboden.

Onze felicitaties gaan naar alle finalisten voor deze bijzondere prestatie!

Lees het volledige persbericht bij ISO.

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen