Uitnodiging Deep Dive: innovatie en onderzoek in het hoger onderwijs

Het ComeniusNetwerk 14-10-2021
322 keer bekeken 0 reacties

Op 25 november 2021 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de eerste editie van Deep Dive plaats, waarin onderwijsinnovatie en onderzoek in het hoger onderwijs centraal staan. Inschrijven voor deze bijeenkomst is nu mogelijk.

Een zee van kennis

Het NRO, het ComeniusNetwerk en Onderwijskennis.nl organiseren op 25 november aanstaande de bijeenkomst Deep Dive – een zee van kennis in het hoger onderwijs. Tijdens deze bijeenkomst delen onderwijsvernieuwers en onderzoekers hun kennis en ervaringen over actuele thema’s in het hoger onderwijs met elkaar en met de bezoekers. Gedurende de middag is er veel ruimte voor kennismaking en interactie. De bijeenkomst is bedoeld voor docenten, beleidsmakers, ondersteuners en onderzoekers uit het hbo en wo die geïnteresseerd zijn in evidence-informed onderwijsvernieuwing.

Stromingen van actuele thema’s

In zes stromingen komen actuele thema’s aan bod. Elke stroming bevat drie sessies waarin onderwijsinnovatie, onderwijsonderzoek en de uitwisseling daartussen centraal staan. De stromingen zijn:

  • Blended en adaptief onderwijs
  • Docentprofessionalisering in teams
  • Een goede start in het hoger onderwijs
  • Studentenwelzijn
  • Transdisciplinaire samenwerking
  • Voorbereiding op de arbeidsmarkt

Duik mee

De inschrijving voor de Deep Dive bijeenkomst is nu geopend. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De bijeenkomst op 25 november 2021 vindt plaats volgens de COVID-19 richtlijnen van het RIVM. Deep Dive vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en duurt van 12.00-18.00 uur.

Kijk voor meer informatie over de stromingen, sprekers en om je in te schrijven op www.nro.nl/bijeenkomsten/deep-dive 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen