Nieuwe bestuursleden

Het ComeniusNetwerk 16-07-2020
1213 keer bekeken 0 reacties

Op de valreep van het academisch jaar mogen we maar liefst vier nieuwe bestuursleden welkom heten. Het gaat om Mariska Kleemans, Klaasjan Visscher, Soemitro Poerbodipoero en Johanna Höffken.

Mariska is onderwijsdirecteur Communicatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit. Haar Senior Fellowship gaat over de adaptieve en autonome ontwikkeling van studenten.

Klaasjan werkt als universitair docent Organisatie, technologie & samenleving aan de Universiteit Twente. Zijn Teaching Fellowship had als doel een studenten een hoger niveau van interdisciplinair leren te laten bereiken.

Soemitro is hoofd van de opleiding Ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. In zijn Teaching Fellow-project bracht hij middels een buddyproject studenten in contact met jonge asielzoekers.

Johanna werkt als universitair docent Innovation Sciences aan de Technische Universiteit Eindhoven. Ze werd recent verkozen tot Docent van het Jaar 2020 vanwege haar vernieuwende wijze om theorie en praktijk te verbinden.

De vier nieuwe bestuursleden treden in de voetsporen van Nursel Akdeniz, Maaike Muntinga, Liesbeth Noordegraaf en Calvin Rans, die we van harte willen danken voor hun inzet de afgelopen periode. Daarnaast zijn we blij dat Ilja Boor, Marc van Mil en Marion Tillema nog even aanblijven in het bestuur.

Zie hieronder het voltallige bestuur van links naar rechts, Ilja Boor (co-voorzitter), Marc van Mil, Marion Tillema, Mariska Kleemans, Klaasjan Visscher, Soemitro Poerbodipoero en Johanna Höffken. 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen