Submenu

Masterclass Interdisciplinariteit i.s.m. CHE

01-05-2024 66 keer bekeken

Begin

06-06-2024 om 13:00

Einde

06-06-2024 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

CHE, Oude Kerkweg 100, Ede

Op uitnodiging van de Christelijke Hogeschool Ede (met dank aan City Deal Kennis Maken voor het leggen van de verbinding) delen Comeniusleden van de circle Transdisciplinair Samenwerken hun expertise om zo in te spelen op de vragen die er leven bij de CHE. Ook benieuwd naar deze masterclass?

Vraagstuk vanuit de CHE
Op de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) heeft het project Innovatie Werkplaatsen (IWP’s) onderwijsinitiatieven ondersteund in het vormgeven en uitvoeren van Interprofessioneel opleiden. Dit blijkt vooral goed te passen binnen minoren. Op de CHE heeft per 2026/2027 Interprofessioneel opleiden een vaste plek. Het integreren van deze manier van opleiden is voor het reguliere onderwijs vooral een organisatievraagstuk.

Volgende stap
Welke volgende stap moeten de opleidingsdirecteuren en onderwijsontwikkelaars zetten vanuit hun rol en verantwoordelijkheden? Deze vraag willen we graag onderzoeken in deze masterclass. Hiervoor zijn opleidingsdirecteuren, trekkers van IWP’s en onderwijsontwikkelaars van de CHE uitgenodigd.

Het doel van deze masterclass is om elkaar te inspireren en werkzame principes met elkaar te delen. Dit geldt zowel voor opleidingen intern de CHE, als onderwijsinstellingen in het land. Daarom nodigen we ook jullie als docenten/onderwijsontwikkelaars van andere hogescholen uit.

Programma
De inloop is van 13.00 tot 13.30 uur, daarna begint het programma waarbij experts vanuit het ComeniusNetwerk zullen inzoomen op interdisciplinair opleiden. Hierna volgen de 'lessons learned' vanuit de CHE om vervolgens in groepen uiteen te gaan. Het programma zal worden afgerond rond 16.00 uur. 

Ben jij erbij?
Meld je dan aan bij de Christelijke Hogeschool Ede via onderstaande button:

Aanmelden

Dat kan tot uiterlijk 30 mei 2024. 

Cookie-instellingen