Submenu

LustrumDiner "toekomstdromen van onderwijsinnovatie"

28-02-2024 542 keer bekeken

Begin

18-04-2024 om 16:00

Einde

18-04-2024 om 20:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

WerkspoorKathedraal Utrecht, Tractieweg 41, Utrecht

Het ComeniusNetwerk bestaat vijf jaar en dat moet gevierd worden! Speciaal voor leden van het ComeniusNetwerk organiseren wij het lustrumdiner. Het belooft een bijzondere avond te worden en hét moment om waardevolle verbindingen te leggen en samen de onderwijsvernieuwing te vieren.

 

'Toekomstdromen van onderwijsinnovatie'

Mei 2018, de start van het ComeniusNetwerk. Opgericht om ervaringen en kennis uit te wisselen om zo onderwijsvernieuwing in het vervolgonderwijs naar een hoger plan te tillen. Het zijn vijf mooie en leerzame jaren geweest, jaren waarin de 'veranderenergie' van het groeiende netwerk volop voelbaar was (en is!). 

Tijdens het LustrumDiner sluiten wij ons lustrum jaar af, wij vieren samen onze successen en blikken kort terug op de afgelopen jaren, volop mooie verhalen. Maar het LustrumDiner staat vooral in het teken van samen vooruit kijken, onder het genot van een heerlijk diner met elkaar in gesprek gaan en dromen over de toekomst van onderwijsinnovatie in het vervolgonderwijs. 

Vier jij met ons mee?

   Aanmelden   

 

Wat zijn jouw toekomstdromen van onderwijsinnovatie?

Tijdens het lustrumdiner komt feest én inhoud samen, op geheel eigen wijze, zoals je van het ComeniusNetwerk gewend bent!

Voor het inhoudelijke gedeelte van de avond hebben wij 6 thema's geselecteerd die centraal staan. Over welk thema denk jij graag na? Bij het aanmelden kan je een voorkeur aangeven voor maximaal 3 thema's, je wordt dan ingedeeld bij een van de drie. 

 

Programma

16h00 - 16h30 Inloop met borrel
16h30 - 17h00 Feestelijke opening
17h00 - 20h30 Inhoudelijk programma & diner 
20h30 Einde 

 

 

Praktische informatie 

  • Het lustrumdiner is exclusief voor ComeniusNetwerk-leden.
  • Voor dit evenement vragen wij een bijdrage van € 24,95 (inclusief btw) per persoon.
  • De Werkspoorkathedraal ligt op 10 minuten loopafstand van station Utrecht Zuilen en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar. Ook bieden wij de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding van € 4,- (retour ticket) gebruik te maken van de eenmalige shuttle bus die vertrekt vanaf Utrecht Centraal Station naar de Werkspoorkathedraal. Omdat dit om georganiseerd vervoer gaat kan je bij de registratie aangeven of je hier gebruik van wilt maken. 
    - Heenreis vertrek vanaf Utrecht Centraal Station: 15h45 uur
    -Terugreis vertrek vanaf de Werkspoorkathedraal: 20h30 uur

 

   Aanmelden   

Cookie-instellingen