Submenu

Masterclass transdisciplinair samenwerken

27-09-2022 2173 keer bekeken

Begin

18-01-2023 om 12:30

Einde

18-01-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Social Impact Factory, Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

Tijdens deze masterclass georganiseerd door de Circle Transdisciplinaire samenwerking ga je aan de slag met de vraag hoe transdisciplinair onderwijs te integreren in het curriculum.

Hoe creeër je maximale impact in transdisciplinaire projecten

Tijdens deze middag gaan we onder leiding van Coyan Tromp (UvA) gaan we aan de slag met het integreren van transdisciplinair onderwijs in het curriculum. Binnen de meeste curricula wordt aan transdisciplinair onderwijs weinig aandacht besteed. Wordt de huidige professional wel op de juiste manier opgeleid om complexe problemen op een transdisciplinaire manier op te los­sen? Beschikken deze studenten over de juiste skills om vanuit verschillende perspectieven naar een complex probleem te kijken? En hoe zorgen we ervoor dat de huidige onderwijzers ook op een transdisciplinaire manier gaan lesgeven?

We werken in groepjes aan de centrale vraag:

Hoe kun je transdisciplinaire methoden meer integreren in het curriculum?

Je leert om maximale impact te creëren in transdisciplinaire projecten. We starten met een theoretische basis en gaan vervolgens hands-on aan de slag. Je leert hierbij een algemene aanpak die inzicht geeft in belangrijkeinterventiepunten die kunnen zorgen voor verandering. Je leert vervolgens hoe je deze interventiepunten op een slimme manier kunt selecteren en op welke je kunt inzetten om maximale impact te creëren.

Deze aanpak is ook toe te passen op andere transdisciplinaire projecten. Mocht je zelf een interessante case hebben waarbij je graag maximale impact wil creëren, dan kun je deze ook inbrengen als case. 

Programma
12:30 - 13:00  Welkom & lunch 
13:00 - 14:30 Workshop deel 1
14:30 - 15:00 Pauze
15:00 - 16:30 Workshop deel 2
16:30 - 17:30 Borrel

Deze masterclass is openbaar, dus tip je collega of ga samen.

Aanmelden

Cookie-instellingen