Submenu

Denktank ComeniusCompleet (online)

16-09-2021 745 keer bekeken

Begin

08-12-2021 om 14:00

Einde

08-12-2021 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via Zoom

Hoe kunnen we onderwijsvernieuwing en onderwijscarrières verder stimuleren via ComeniusNetwerk, Comeniusprogramma en initiatieven in het hoger onderwijs? In deze denktank nodigen we je uit jouw denkkracht in te zetten om samen te komen tot concrete ideeën over het vervolg van deze programma's.

Denktanks

Eén van de doelen van het ComeniusNetwerk is om vanuit het perspectief van docenten en onderwijsvernieuwers bij te dragen aan meningsvorming over de toekomst van het hoger onderwijs. Het netwerk bestaat inmiddels uit 360 leden die zich bezighouden met uiteenlopende onderwijsvernieuwingen in allerlei functies, op bijna alle hbo en wo instellingen van Nederland en met verschillende ervaringen en inzichten uit de onderwijspraktijk. Jullie ervaringen en inzichten willen we graag bundelen en benutten via denktanks.

Tijdens een denktank gaan we in een dagdeel op interactieve (en innovatieve) wijze aan de slag met een (beleids)vraagstuk uit het hoger onderwijs. We stellen onszelf de uitdaging om te komen tot concrete output die we weer delen met het hogeronderwijsveld.

Naar ComeniusCompleet 

In deze eerste denktank nodigen we je van harte uit om mee te denken over “ComeniusCompleet”. Hoe kunnen we onderwijsvernieuwing en onderwijscarrières verder stimuleren via verbetering en uitbreiding van nationale programma’s in het hoger onderwijs? Met ComeniusCompleet doelen we op het Comeniusprogramma, ComeniusNetwerk, verbinding met Onderwijskennis.nl, Hogeronderwijspremie en nieuwe ideeën om het 'compleet' te maken. Tijdens de eerste denktank willen we samen komen tot een aantal ideeën en prioriteiten voor het vervolg van deze programma's. Het resultaat van deze denktank delen wij met het NRO en gebruiken wij voor de toekomstige plannen van het ComeniusNetwerk.

De bijeenkomst is bedoeld voor leden van het ComeniusNetwerk. 

Aanmelden

Kun je niet aanwezig zijn?
En heb je wel ideeën over hoe we onderwijsvernieuwing en -carrières verder kunnen stimuleren, dan horen we graag je input via info@comeniusnetwerk.nl 

Cookie-instellingen