Submenu

ComeniusFestival Morning Workout

18-02-2021 174 keer bekeken

Begin

05-03-2021 om 09:00

Einde

05-03-2021 om 10:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Innovatie geslaagd, en nu? Zet de volgende stap en betrek je collega's. Met presentatie van Festivalmakers: Marian Kat-de Jong, Marlies Venhuizen-ter Beek

Hoe zorg je ervoor dat jouw onderwijsinnovatie breder wordt gedragen in je eigen organisatie? In deze workshop ga je aan de slag met deze vraag met behulp van expertise uit het Versnellingsplan.

Als ComeniusNetwerklid en als bezoeker van het festival ben je zeer waarschijnlijk een innovator in je eigen organisatie. Om je innovatie breder te implementeren, zul je collega's mee moeten krijgen, hen instrueren, laten experimenteren, laten evalueren en bijsturen. In deze workshop bekijken we samen hoe je dat aan zou kunnen pakken en zet je zelf de eerste stappen. We doen dat aan de hand van het Handboek Professionele ontwikkeling rond onderwijsinnovatie met ICT van de zone Faciliteren en Professionaliseren van docenten uit het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT. Ook zeer bruikbaar voor innovaties zonder ICT-component overigens!

Vanuit de zone zijn het afgelopen jaar verschillende producten opgeleverd die je kunnen helpen bij het organiseren van onderwijsinnovaties. Zo ook het Handboek Professionele ontwikkeling rond onderwijsinnovatie met ICT (download als PDF). We gaan met deelnemers met de stappen uit het Handboek aan de slag met hun onderwijsinnovatie. We verkennen hoe ze samen met hun collega's hun innovatie verder kunnen verbreden, voortzetten en/of verduurzamen.

Festivalmakers: Marian Kat-de Jong, Marlies Venhuizen-ter Beek
Datum:  vrijdag 5 maart van 9.00 - 10.00.

ComeniusFestival programma

 Aanmelden 

 

Cookie-instellingen