Submenu

ComeniusFestival 2021

08-09-2020 4662 keer bekeken

Begin

01-03-2021 om 12:30

Einde

01-03-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Maandag 1 maart 2021 van 13.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 12:30 uur) is het tweede ComeniusFestival voor onderwijsvernieuwers. Met dit online evenement vieren we met jullie de ruimte voor onderwijsvernieuwing in het hoger onderwijs.

Het thema is ‘samen vernieuwen’ waarmee we het belang willen benadrukken van inclusief teamwerk om tot succesvolle onderwijsinnovaties te komen. Succesvol innoveren doe je namelijk in een divers team waarin ruimte is voor verschillende vaardigheden, disciplines, expertises, sociale en culturele achtergronden. De synergie en uitdagingen in jullie team heb je ongetwijfeld ervaren in je eigen innovatieproject of het vormgeven van digitaal onderwijs.

Festivalmakers delen deze middag kennis over onderwijsinnovaties in ComeniusCircles, TeacherTalks of gaan met je aan de slag via tracés van het netwerk. Aan het eind van de middag wordt voor het eerst de Nederlandse Hogeronderwijspremie 2021 uitgereikt door de Minister van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap. Zo wil minister Ingrid van Engelshoven bijdragen aan het erkennen en waarderen van hoger onderwijs en onderwijsverbetering verder stimuleren. Het belooft een feestelijke middag te worden!

Geef je op als festivalganger en nodig je collega’s en andere geïnteresseerden uit om het festival online bij te wonen.

Update: Het is niet meer mogelijk om je via onze website aan te melden voor het festival en uitreiking van de Nederlandse Hogeronderwijspremie op maandag, dat kan vanaf nu door te mailen naar congresbureau@knaw.nl.

Tot maandag 1 maart 17.00 kun je je nog wel via onze website opgeven voor een Morning Workout die van dinsdag tot vrijdag iedere ochtend plaatsvindt tussen 9.00 - 10.00. Zie ook onze agenda voor meer informatie.  

Het volledige programma kun je hier inzien. 

 Programma  

 

 

 

Cookie-instellingen