Submenu

Tracémiddag ComeniusNetwerk: werken aan het hoger onderwijs

31-07-2019 1476 keer bekeken

Begin

18-09-2019 om 14:30

Einde

18-09-2019 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Trippenhuis, Kloveniersburgwal 29, Amsterdam

Ben je druk met jouw onderwijsproject en zou je je kennis graag met meer mensen delen? Heb je ideeën over hoe we verbeteringen structureel in het hoger onderwijs kunnen doorvoeren en welke rol het ComeniusNetwerk daarin kan spelen? Ga in gesprek met mede-onderwijsvernieuwers tijdens de tracémiddag!

Op 18 september trappen we samen het nieuwe onderwijsjaar af, om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen, maar ook om plannen te maken voor de tracés van het ComeniusNetwerk. We praten je bij over de verschillende tracés en werkgroepen: wat zijn die tracés en werkgroepen, wat doen ze nou precies en welke plannen zijn er? Ook zijn er werksessies om samen tot speerpunten en actieplannen voor de Comeniuswerkgroepen komen. Je kunt daarna eventueel aansluiten bij één van de tracés of werkgroepen.

Bij het ComeniusNetwerk ontmoet je andere onderwijsprofessionals en kun je aan de slag met je plannen voor de structurele verbetering van het hoger onderwijs. Leden kunnen samenwerken binnen de tracés en werkgroepen, die zich elk met een specifiek thema bezighouden, namelijk:

  • Tracé vorming van studenten
  • Tracé duurzaam docentschap
  • Tracé verhouding hbo en wo
  • Werkgroep inclusie
  • Werkgroep verandering verankeren (nog op te richten)
Cookie-instellingen